ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο τραυματισμός του «Ντέβι»…

Ο τραυματισμός του «Ντέβι»…

Eίναι αλήθεια πως ο Τόμας Ντε Βινσέντι, μετά τον τραυματισμό, δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε ρυθμούς ικανοποιητικούς που θα τον ήθελε ο ΑΠΟΕΛ, και μέχρι στιγμής βρίσκεται στα… αζήτητα.

Ο Αργεντινός, πριν να πάθει το πρόβλημα, ήταν βασικός και αναντικατάστατος, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στην Καραμπάχ, στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά και κόντρα στη Σουντζέσκα. Μετά, όμως, ήρθε η… κατηφόρα.

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, και αυτό δεν αμφισβητείται. Ο τραυματισμός του τον πήρε πίσω πάλι, και χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Όταν γίνει αυτό, είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει τους γαλαζοκιτρίνους. Ο Αργεντινός μπορεί με μια κάθετη πάσα να «σπάσει» την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις καλές για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Τόμας Ντολ, φυσικά θα τον ήθελε στη φαρέτρα του, και αυτή η διακοπή, είναι ωφέλιμη για τον Αργεντινό. Ο Γερμανός κόουτς, ξέρει πως όταν μπει στην εξίσωση και ο «Ντέβι», τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Πρώτα όμως, να βρει ξανά τη φόρμα του και τα πατήματα του ο Ντε Βινσέντι, και να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση.

Εξάλλου, το έδειξε και πριν τον τραυματισμό του, που ήταν ο ηγέτης του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top