Πρώτος μεγάλος τελικός Κεραυνός - ΑΕΚ

Πρώτος μεγάλος τελικός Κεραυνός - ΑΕΚ

Τον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα, δίνουν το βράδυ της Τρίτης , στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου, ο Κεραυνός και η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες αξιοποίησαν την έδρα τους στους πρώτους τρεις ημιτελικούς, με την ομάδα της Λάρνακας να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση επιτυχίας της στο Στρόβολο θα εξασφαλίσει και την πρόκρισή της στον τελικό. Ο Κεραυνός είναι η ομάδα που αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν έχει δικαίωμα ήττας. Αντίθετα, θα παλέψει για την ισοφάριση και να πάει την Παρασκευή στη Λάρνακα για το διπλό πρόκρισης στο τελικό.

Ο αγώνας στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE