Πρώτος μεγάλος τελικός Κεραυνός - ΑΕΚ

Πρώτος μεγάλος τελικός Κεραυνός - ΑΕΚ

Τον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα, δίνουν το βράδυ της Τρίτης , στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου, ο Κεραυνός και η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες αξιοποίησαν την έδρα τους στους πρώτους τρεις ημιτελικούς, με την ομάδα της Λάρνακας να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση επιτυχίας της στο Στρόβολο θα εξασφαλίσει και την πρόκρισή της στον τελικό. Ο Κεραυνός είναι η ομάδα που αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν έχει δικαίωμα ήττας. Αντίθετα, θα παλέψει για την ισοφάριση και να πάει την Παρασκευή στη Λάρνακα για το διπλό πρόκρισης στο τελικό.

Ο αγώνας στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.