Ενάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό: Η φωτιά στο δίκυκλο άφησε μόνο στάχτες

Ενάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό: Η φωτιά στο δίκυκλο άφησε μόνο στάχτες

Επί σκηνής κλήθηκε και η Πυροσβεστική.

Στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, δόθηκε πληροφορία ότι ξέσπασε φωτιά σε μοτοσικλέτα σε περιοχή της Λεμεσού.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά η μοτοσικλέτα, αξίας €950, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η μοτοσικλέτα κλάπηκε κατά τη διάρκεια της νύκτας, ενώ βρισκόταν σταθμευμένη σε ισόγειο χώρο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.