Επ. Αμμοχώστου: 28χρονος επιτέθηκε σε Αστυνομικό μέσα στο Δικαστήριο - Καταχωρήθηκε άμεσα υπόθεση εναντίον του

Επ. Αμμοχώστου: 28χρονος επιτέθηκε σε Αστυνομικό μέσα στο Δικαστήριο - Καταχωρήθηκε άμεσα υπόθεση εναντίον του

Υπόθεση εναντίον 28χρονου καταχωρήθηκε άμεσα την Δευτέρα 12/11, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για τα αδικήματα της επίθεσης, απειλής, πρόκλησης ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος βρισκόταν χθες στο Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για να παρακολουθήσει την διαδικασία προσωποκράτησης τριών ατόμων ηλικίας 22, 37 και 44 ετών που συνελήφθησαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ως ύποπτα για κατοχή τριών κιλών κάνναβης και ποσότητας κοκαΐνης.

Σε κάποια στιγμή ο νεαρός επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας, το οποίο απείλησε, ενώ προκάλεσε ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 28χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 27/11/2019, όταν και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE