ΛΕΜΕΣΟΣ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 28χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 28χρονος

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την Δευτέρα 11/11 το βράδυ, από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, ο 28χρονος Μιχάλης Τορναρίτης.

Ο 28χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Ο 28χρονος οδηγεί όχημα MITSUBISHI MIRAGE, με αριθμούς εγγραφής KJG 648, χρώματος άσπρου. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού [Τηλ. 25805057], ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.