ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβαλε φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων 30χρονου - Παραδέχθηκε ο 31χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβαλε φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων 30χρονου - Παραδέχθηκε ο 31χρονος

Στη σύλληψη 31χρονου προχώρησε την Δευτέρα (11/11) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά διάρρηξη και εμπρησμό κτηρίου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2 τα ξημερώματα στις 10/11/2019, λήφθηκε πληροφορία ότι εξερράγη πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων ιδιοκτησίας 30χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το εσωτερικό του υποστατικού καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, αφού εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης σε πλαϊνή πόρτα του υποστατικού.

Ο 31χρονος συνελήφθη την Δευτέρα (11/11) με δικαστικό ένταλμα, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE