Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, στις 01:45 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στον Κόρνο.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της Πυρκαγιάς ωστόσο το πρακτορείο κάηκε ολοσχερώς.
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας βρέθηκαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες φάνηκε πως η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανάφερε πως δεν υποψιάζεται το οποιοδήποτε πρόσωπο. Το υποστατικό δεν διέθετε ασφάλιση, ούτε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το ύψος της ζημίας ακόμη να υπολογιστεί.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας, διερευνούν την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις