Ήταν απόλυτος

Ήταν απόλυτος

«Δεν έχω καμία διάθεση να αφήσω σε κανένα άλλο προπονητή όλη αυτή τη δουλειά που έκανα από την μέρα που ήρθα στην ομάδα», είπε ο Τόρστεν Φινκ όταν ρωτήθηκε αν θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ και στη νέα περίοδο.

Ήταν απόλυτος ο Γερμανός που είπε ότι πρώτα πρέπει να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτή είναι η προτεραιότητα του, όμως έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τη δική του επιθυμία να μείνει στους «γαλαζοκίτρινους». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE