Μεγάλες στιγμές στο ΓΣΠ

Μεγάλες στιγμές στο ΓΣΠ

Η ομάδα που έβγαλε στους δρόμους όλο τον ελληνισμό το καλοκαίρι του 2004, έρχεται Στην Κύπρο και το απόγευμα της Τετάρτης το ΓΣΠ θα ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές.

Οι Ζαγοράκης, Χαριστέας και τ’ άλλα παιδιά υπό την καθοδήγηση του ότο Ρεχάγκελ θα φέρουν τον χρόνο πίσω και θα μας θυμίσουν αυτή τη σπουδαία ομάδα που έκανε όλο τον κόσμο να κλάψει από χαρά και περηφάνια. Θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Κύπρου του 2004 με τους Κωνσταντίνο, Οκκά και άλους ποδοσφαιριστές που ήταν στελέχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Με μερικές γραμμές ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μιλάει για την «αλήθεια» μετά την επιβεβαίωση δημοσιευμάτων για έρευνα εναντίον του από την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE