Toν «κυνηγά» ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ τον Τόρες – Ούτε το ΓΚΟΛ δεν χάρηκε

Toν «κυνηγά» ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ τον Τόρες – Ούτε το ΓΚΟΛ δεν χάρηκε

Πέρασε από μαγνητικό τομογράφο ο Μανουέλ Τόρρες, σήμερα θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ΑΕΛ, στην επιτυχία επί της Πάφου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη θλάση. 

Αν είναι βαριάς μορφής, τότε θα μείνει για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες έξω. Χάνει μια ποιοτική επιλογή για την επίθεση ο Ντούσαν Κέρκεζ.

O Iσπανός άσος είχε κάτσει για 6 μήνες την περασμένη σεζόν, λόγω σοβαρού τραυματισμού στα μέσα του Δεκέμβρη του 2018.

Τον είχε βγάλει νοκ άουτ, με δυνατό μαρκάρισμα ο Γάλλος παίχτης του Ερμή Ερόλντ Γκουλόν, σε παιχνίδι στο Τσίρειο.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου  με την Ομόνοια, δεν υπολογίζονται οι επίσης τραυματίες Ντόσσα, Γκοντάλ, Γκαζντανάγκα. Μάλλον δεν θα προλάβει ούτε αυτό το ματς ο Αντάμοβιτς.

Έχει κάποιες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Σέρβος χαφ Μεντόγεβιτς, επανέρχεται ο Γουίλερ (ήταν τιμωρημένος με την Πάφο).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.