Υποδέχθηκαν τους Τούρκους με τις πέτρες στο Κομπανί – Νέες σφοδρές μάχες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υποδέχθηκαν τους Τούρκους με τις πέτρες στο Κομπανί – Νέες σφοδρές μάχες  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολίτες όλων των ηλικιών υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες το Τούρκορωσικό περίπολο, ενώ κάποιοι εξ αυτών έριξαν πέτρες κατά των στρατιωτικών αρμάτων,

Μάλιστα, κάποιες πηγές αναφέρουν πως οι τούρκοι στρατιώτες κατά την ώρα της περιπολίας σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, έστρεφαν τα όπλα τους κατά δημοσιογράφων.

Τα Τούρκο – Ρωσικά περίπολα είναι αποτέλεσμα συμφωνίας, μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, για την επιτήρηση της «ζώνης ασφαλείας» που επιδιώκει η Τουρκία, και την απομάκρυνση Κούρδων σε ακτίνα έκτασης 30 χιλιομέτρων.

Εντωμεταξύ, νέες μάχες σημειώθηκαν κοντά στην πόλη Ράκα, μεταξύ των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων και των δυνάμεων που υποστηρίζονται από την Τουρκία, για τον έλεγχο της οδικής αρτηρίας Μ4. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Rojava Network, στο σημείο μεταβαίνουν ισχυρές κουρδικές δυνάμεις για να αποκρούσουν την τουρκική επίθεση.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE