ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε εξιτήριο από το Μακάρειο το βρέφος με το κεφαλαιμάτωμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε εξιτήριο από το Μακάρειο το βρέφος με το κεφαλαιμάτωμα

Στο σπίτι του και πίσω στην αγκαλιά των γονιών του το βρέφος που κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες για το τραύμα που έφερε στο κεφάλι.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το βρέφος 16 ημερών σήμερα, που από τις 2 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, το πρωί (05/11) πήρε εξιτήριο, από τον Παιδοχειρουργικό θάλαμο του Μακάρειο Νοσοκομείο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ώρες.

Είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τους γονείς του, οι οποίοι κατάγονται από το Μπαγκλαντές και ακολούθως διακομίστηκε άρον-άρον στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, καθώς οι ιατροί είχαν κάνει λόγο για κάταγμα στο κρανίο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας και το ΤΑΕ Λεμεσού, με τους γονείς να δηλώνουν άγνοια για το τι συνέβη στο παιδάκι τους.

Απαντήσεις κλήθηκε να δώσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, που κατέληξε πως δεν υπάρχει κάταγμα όπως είχε μεταδοθεί αρχικά και ότι το βρέφος έχει κεφαλαιμάτωμα. Εδώ να σημειωθεί ότι στην περίπτωση αυτή υπήρχε δύσκολος τοκετός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.