Δεν κρύφτηκε για το Ομόνοια-Ολυμπιακός: «Νομίζαμε πως θα κερδίζαμε εύκολα το παιχνίδι-Νιώσαμε ντροπή»

Δεν κρύφτηκε για το Ομόνοια-Ολυμπιακός: «Νομίζαμε πως θα κερδίζαμε εύκολα το παιχνίδι-Νιώσαμε ντροπή»

Η ατάκα από τις δηλώσεις Τιάγκο στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας που ξεχώρισε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του τριφυλλιού αναφέρθηκε και στην κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό χωρίς να κρυφτεί αναφέροντας ότι και οι παίκτες νόμισαν πως θα κερδίσουν εύκολα και κάπου εκεί την πάτησαν.

Τι είπε ακριβώς:

«Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού παίξαμε με ασφάλεια, δεν πιέσαμε και νομίζαμε πως θα κερδίζαμε εύκολα το παιχνίδι. Για αυτό και εμείς οι παίκτες νιώσαμε ντροπή και θυμώσαμε που δεν παίξαμε καλά. Τώρα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο μας ότι ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά στην Ομόνοια.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE