Ο ιδιωτικός τομέας στις ΗΠΑ πρόσθεσε 125.000 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο

Ο ιδιωτικός τομέας στις ΗΠΑ πρόσθεσε 125.000 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο

Ο ιδιωτικός τομέας στις ΗΠΑ πρόσθεσε 125.000 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο, αριθμός που είναι ελαφρώς υψηλότερος από τις προσδοκίες των οικονομολόγων, σύμφωνα με στοιχεία του ADP που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη.


Οι οικονομολόγοι που ερωτήθηκαν από το Reuters ανέμεναν ότι οι θέσεις εργασίας θα αυξηθούν κατά 120.000, με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται από 40.000 μέχρι 190.000. Εξάλλου, αναθεωρήθηκαν προς τα κάτω τα στοιχεία για την αύξηση των θέσεων εργασίας τον προηγούμενο μήνα, σε 93.000, από την αρχική εκτίμηση για αύξηση τους κατά 135.000.

Η έκθεση συντάσσεται από κοινού με τους αναλυτές του οίκου Moody`s.
 
Η συνολική απασχόληση, εκτός του τομέα της γεωργίας, αναμένεται να αυξηθεί κατά 85.000. Το ποσοστό ανεργίας προβλέπεται να ανέλθει στο 3,6%, από το 3,5% που καταγράφηκε ένα μήνα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE