Τίποτα άλλο δεν έχουν στο μυαλό

Τίποτα άλλο δεν έχουν στο μυαλό

Η χρονιά για την ΑΕΛ σώζεται μόνο αν κατακτήσει το κύπελλο και άλλη διέξοδος για διάκριση δεν υπάρχει.

Αυτό βάζει μεν επιπρόσθετη και μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές, είναι όμως η πραγματικότητα και με αυτή πρέπει να συμβιβαστεί. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου και οι παίκτες του δεν έχουν στο μυαλό τίποτα άλλο από τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου που θα γίνουν στις 8 Απριλίου στο ΓΣΖ και στις 22 του μήνα στο Τσίρειο.

Για τον πρώτο αγώνα μετρά σημαντικές απώλειες ο Χριστάκης Χριστοφόρου αφού δεν υπολογίζει λόγω τιμωρίας με κίτρινες κάρτες τους Νικολάου, Σακέτι, Σιέλη και Ταγκμπατζούμι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.