Με συνέχεια και συνέπεια

Με συνέχεια και συνέπεια

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και η Ομόνοια έχει μπει σε ένα σωστό δρόμο με πιθανότητες να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο τόσο μέσω του πρωταθλήματος, όσο και μέσο του κυπέλλου.

Κατάφερε ο Κώστας Καϊάφας να παρουσιάζει την ομάδα του με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς, όμως έχει και ο ίδιος μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά ότι στο τέλος της ημέρας εκείνο που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» στο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της χρονιάς έχουν στόχο να δείξουν συνέχει και συνέπεια για να υλοποιήσουν το στόχο τους. Οι προπονήσεις επαναρχίζουν αύριο αφού το σαββατοκύριακο πήραν ρεπό οι ποδοσφαιριστές. Ο Γιωργαλλίδης αναμένεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ η κατάσταση του Φυλακτού θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Θα είναι εκτός ο Ρούμπιο κατά πάσα πιθανότητα, ενώ ο Φοφάνα θα ανεβάσει ρυθμό προπόνησης. Απέναντι στον Ερμή η Ομόνοια δεν έχει περιθώρια για απώλειες για να συνεχίσει την καλή της παρουσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE