ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου ο 17χρονος -Οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς κράνος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου ο  17χρονος -Οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς κράνος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού νοσηλεύεται 17χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ (27 Οκτωβρίου) στην περιοχή Αγίου Συλά στον Ύψωνα. Ο νεαρός επέβαινε μοτοποδηλάτου που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος.

 Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής (27/10) στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντη στον Άγιο Συλά.

Σύμφωνα με την αστυνομία κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, ο 20χρονος φέρεται να επιχείρησε δεξιά στροφή με το αυτοκίνητό του στη συμβολή με την οδό Ειρήνης. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 17χρονος και ακολουθούσε την ίδια πορεία με το αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση ο 17χρονος, που δεν έφερε κράνος ασφαλείας, τραυματίστηκε. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης. Η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή θεωρείται εκτός κινδύνου.

Η τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE