ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 21 νέες μεταθέσεις –Αλλαγή στην Εθνική Μονάδα Interpol –ΛΙΣΤΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 21 νέες μεταθέσεις –Αλλαγή στην Εθνική Μονάδα Interpol –ΛΙΣΤΕΣ

Γνωστοποιήθηκαν την Παρασκευή (25/10) 21 νέες μεταθέσεις στο αστυνομικό σώμα.

Από αυτές ξεχωρίζει η αλλαγή στην θέση του επικεφαλής της Εθνικής Μονάδας INTERPOL, θέση την οποία αναλαμβάνει πλέον ο υπαστυνόμος Δημήτρης Μιχαήλ.

Να σημειωθεί ότι το Γραφείο INTERPOL μεριμνά για τη γρήγορη και αποτελεσματική ανταλλαγή πληροφοριών για το έγκλημα και τους εγκληματίες με διάφορα τμήματα στην Κύπρο και με τις άλλες χώρες-μέλη της INTERPOL. Μεριμνά, επίσης, για την επεξεργασία των πληροφοριών αυτών, στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, με έμφαση στο σοβαρό έγκλημα με διεθνείς προεκτάσεις. Επιπρόσθετα, χειρίζεται αιτήματα που έχουν σχέση με ελλείποντα πρόσωπα, με παράνομη εμπορία έργων τέχνης, εικόνων, αντικειμένων πολιτιστικής κληρονομιάς και άλλων πολύτιμων αντικειμένων.

*Στην κύρια φωτογραφία, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης με τον Γενικό Γραμματέα της Interpol Γιούργκεν Στοκ, κατά την επίσημη επίσκεψη του τελευταίου στην Κύπρο

Φ.Μ.

Αναλυτικά οι μεταθέσεις:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE