Χαμός στην Λευκωσία λόγω κακοκαιρίας - 140 κλήσεις για πτώσεις δέντρων, εγκλωβισμένους οδηγούς και άλλα

Χαμός στην Λευκωσία λόγω κακοκαιρίας - 140 κλήσεις για πτώσεις δέντρων, εγκλωβισμένους οδηγούς και άλλα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από τις 2 μέχρι τις 4 περίπου το απόγευμα της Κυριακής (27/10) σε πέραν από 140 κλήσεις για βοήθεια στη Λευκωσία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, κυρίως στις περιοχές Αγλαντζιάς και κεντρικής Λευκωσίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Τα επεισόδια αφορούν εγκλωβισμένους επιβαίνοντες σε οχήματα που ακινητοποιήθηκαν εντός πλημμυρισμένων δρόμων, αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειους, ημιυπόγειους χώρους, υποστατικά, και πτώσεις δέντρων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται εργάζονται μέχρι στιγμής 6 συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έγινε ανάκληση προσωπικού.

Επιπρόσθετα βρίσκονται σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να ανταποκριθούν ομάδες από ΕΜΑΚ και Λάρνακα και τέθηκε σε εφαμογή διαδικασία ενίσχυσης με συνεργεία από την Πολιτική Άμυνα και με αριθμό ατόμων από την εθελοντική οργάνωση ΕΤΕΑ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE