Άσχημα νέα για κυπριακή σειρά – Aπλήρωτοι οι ηθοποιοί -Άρχισαν διαβουλεύσεις

Άσχημα νέα για κυπριακή σειρά – Aπλήρωτοι οι ηθοποιοί -Άρχισαν διαβουλεύσεις

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησαν τα πράγματα για την σειρά του Sigma  «Άλλα λόγια θείε παπά»,  καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεώρες οι ηθοποιοί της σειράς παραμένουν απλήρωτοι από την έναρξη της σειράς.

Πολλοί ηθοποιοί μάλιστα δήλωσαν ότι αν δεν προχωρήσει κανονικά η πληρωμή τους θα αποχωρήσουν από την σειρά.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και όσον αφορά τον αριθμό των επεισοδίων, καθώς αρχικά η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα, αργότερα τα επεισόδια έγιναν 3 και από τώρα και στο εξής  το Sigma προβάλλει την σειρά μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

Το Sigma ξεκαθαρίζει ότι η καθυστέρηση των πληρωμών είναι θέμα μεταξύ της εταιρίας παραγωγής και των ηθοποιών κι όχι του ίδιου του σταθμού. Επίσης, στέλεχος του καναλιού αναφέρει ότι η μείωση από 3 επεισόδια σε 2 έγινε λόγω των μη αναμενόμενων ποσοστών τηλεθέασης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την παραγωγή μας ανέφεραν ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) γίνονταν διαβουλεύσεις και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE