ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ – Μετράει ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ο Ντολ!

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ – Μετράει ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ο Ντολ!

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/10, 19:55) με αντίπαλο την Καραμπάχ και ο Τόμας Ντολ πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει για το Μπακού το πρωί της Τετάρτης (23/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ – Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντολ για Αζερμπαϊτζάν

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν και τρεις παίκτες που έμειναν εκτός από το παιχνίδι πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Δόξα.

Πρόκειται για τους Εφραίμ και Μπέλετς που αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού και τον Μπέζιακ που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Ως εκ τούτου, οι Γερμανός τεχνικός θα έχει αυξημένες επιλογές για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου.

Αντίθετα, εκτός έμεινε και πάλι ο τραυματίας Ντε Βινσέντι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE