Με «τριφύλλι» ως το τέλος (Κοτσόλης)

Με «τριφύλλι» ως το τέλος (Κοτσόλης)

Σημερινό δημοσίευμα στην Ελλάδα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση στον Στέφανο Κοτσόλη για να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο.

Μάλιστα, τονίζουν πως ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας, θα κρεμάσει οριστικά τα γάντια του σε ένα χρόνο, αλλά θα το κάνει με το «τριφύλλι» και πάλι στο στήθος, μιας και συμφώνησε για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ο Κοτσόλης είναι 35 ετών.

Στην Ομόνοια είχε 15 εμφανίσεις την σεζόν 2009-10, όταν οι «πράσινοι» είχαν πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE