Απάντησε για την «μυστική συνάντηση» με τον Πρόεδρο ο Νικόλας -'Δεν δίνουμε λευκή επιταγή...' -VIDEO

Απάντησε για την «μυστική συνάντηση» με τον Πρόεδρο ο Νικόλας -'Δεν δίνουμε λευκή επιταγή...' -VIDEO

Ρωτήθηκε και απάντησε για το τι συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην συνάντηση που είχαν την Δευτέρα (21/10), ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Φιλοξενούμενος στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, ήταν το πρωί της Τρίτης (22/10) ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο  Ανδρέας Δημητρόπουλος δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει για την εν λόγω συνάντηση στο προεδρικό με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, με τον Πρόεδρο δεν συζήτησαν πιθανή συνεργασία μεταξύ τους, αλλά τις προσπάθειες που γίνονται για μεταρρύθμιση και τα ζητήματα της εσωτερικής διακυβέρνησης.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος φαίνεται να ζήτησε στήριξη ώστε να μπορεί να προχωρήσει το πρόγραμμα της δικής του διακυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, σύμφωνα με όσα ανέφερε, δήλωσε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι το κόμμα είναι έτοιμο να υποστηρίξει καλόπιστα κάθε πρωτοβουλία και κάθε πρόταση που κρίνεται ότι είναι ορθή και προς όφελος των πολιτών.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.