Συνάντηση Αναστασιάδη - Παπαδόπουλου

Συνάντηση Αναστασιάδη -  Παπαδόπουλου

Συνάντηση είχαν στο προεδρικό μέγαρο γύρω στις 11:00 το  πρωί της Δευτέρας (21/10) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος το ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του Πρόεδρου Αναστασιάδη για να ακούσει τις απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δημοκρατικό Κόμμα η συνάντηση διήρκεσε περίπου μία ώρα, δεν έγινε καμιά συζήτηση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ούτε και για τους προϋπολογισμούς που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση περιστροφικέ γύρω από  νομοσχέδια που εκκρεμούν ενώπιον της βουλής, όπως είναι νομοσχέδια που σχετίζονται με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, το μεταναστευτικό και άλλα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE