Ένα ημίχρονο ΟΛΑ μηδέν!

Ένα ημίχρονο ΟΛΑ μηδέν!

Σε ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ΑΕΛ και ΑΕΚ βρίσκονται στη λευκή ισοπαλία (0-0) με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις από μια καλή ευκαιρία.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία είχε η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Γιάννου στο 14′ βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, μπήκε στην περιοχή ανενόχλητος και χωρίς πίεση έκανε το σουτ, αλλά, η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Στο 23′ ήταν σειρά της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ να χάσει κλασική φάση. Ο Μαέ επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή, έκανε το πλασέ από πολύ κοντά, ωστόσο ο Τόνιο έδιωξε με τα πόδια.

Από εκεί και πέρα, δεν είχε κάτι το ουσιαστικό ή το αξιόλογο, με το πρώτο 45λεπτο να είναι πολύ κακό και να «κλείνει» χωρίς σκορ, στο 0-0.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE