ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων σε τουρίστα για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων σε τουρίστα για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων σε 23χρονο Βρετανό τουρίστα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, ύστερα από δική του παραδοχή στο αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα μέσα Μαϊου 2019, ο 23χρονος τουρίστας επιτέθηκε και γρονθοκόπησε ομοεθνή του, επίσης τουρίστα, στην Αγία Νάπα, προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη και εσωτερική αιμορραγία στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για αρκετό καιρό.

Η επίθεση και το γρονθοκόπημα σημειώθηκαν όταν ο παραπονούμενος έριξε και έσπασε, κατά τη διάρκεια παρεξήγησης, και ενώ διασκέδαζαν στην Αγία Νάπα, τα γυαλιά του κατηγορουμένου που του είχε κάνει δώρο η αρραβωνιαστικιά του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE