Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα μέσα Μαϊου 2019, ο 23χρονος τουρίστας επιτέθηκε και γρονθοκόπησε ομοεθνή του, επίσης τουρίστα, στην Αγία Νάπα, προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη και εσωτερική αιμορραγία στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για αρκετό καιρό.
Η επίθεση και το γρονθοκόπημα σημειώθηκαν όταν ο παραπονούμενος έριξε και έσπασε, κατά τη διάρκεια παρεξήγησης, και ενώ διασκέδαζαν στην Αγία Νάπα, τα γυαλιά του κατηγορουμένου που του είχε κάνει δώρο η αρραβωνιαστικιά του.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




