ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 25χρονος ελλείπει από την κατοικία του από τις 13 Οκτωβρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 25χρονος ελλείπει από την κατοικία του από τις 13 Οκτωβρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την κατοικία του στο Μένοικο, στην επαρχία Λευκωσίας, από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 13 Οκτωβρίου, 2019, ο πιο κάτω εικονιζόμενος Ragheb Abdalla Michael Farag, ηλικίας 25 ετών, από την Αίγυπτο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας στο τηλέφωνο 22-607605 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.