Συνάντηση Μιχαηλίδη με το Κ.Σ. Αυδήμου – Υπέβαλε αίτημα για τη δημιουργία γηπέδου Φούτσαλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με το Κ.Σ. Αυδήμου – Υπέβαλε αίτημα για τη δημιουργία γηπέδου Φούτσαλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αυδήμου Ανδρέα Φωτίου, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του Κ.Σ. Φλώρο Δημητράκη και τον αρχιτέκτονα Στέφο Ζαχαρίου. Παρών ήταν και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Κάρουλλας.

Στη συνάντηση το Κ.Σ. Αυδήμου υπέβαλε αίτημα για τη δημιουργία γηπέδου futsal στην κοινότητα, στα πλαίσια του κοινωνικού αθλητισμού.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Αυγή Νεοκλέους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE