Δεν τον θέλει κανείς τον Ζλάταν

Δεν τον θέλει κανείς τον Ζλάταν

Έντονο πρόβλημα έχει πλέον ο Ζλάταν Ιμπραιμοβιτς τον οποίο το μεγαλύτερο ποσοστό των ποδοσφαιρόφιλων στην Γαλλία δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν

Δημοσκόπηση της «Le Parisien», ανάμεσα σε 1.008 άτομα 18 ετών και άνω, αποδεικνύει πως ο Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πλέον ιδιαίτερα αγαπητός.

Το 79% δήλωσε πως έχει κακή γνώμη για το χαρακτήρα του, ενώ το 84% πως είναι ευέξαπτος και αλαζόνας. Μόλις 15% εξέφρασε την άποψη πως είναι καλός χαρακτήρας, ενώ πτώση παρουσιάζει και η «πέρασή» του ως ποδοσφαιριστή, καθώς μόλις το 62% τον θεωρεί ταλαντούχο και το 61% πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα το 54% πιστεύει πως πλέον έχει περάσει την εποχή ακμής της καριέρας του, μόνο το 23% πως αγαπά τη φανέλα για την οποία παίζει, ενώ μόνο το 14% εκτιμά πως είναι κοντά στον κόσμο και 8% πως πειθαρχεί.

Τέλος, το 65% θεωρεί απαράδεκτα όσα είπε on camera για τη Γαλλία και μόλις 31% τον δικαιολόγησε και τον συγχώρεσε αποδίδοντας τα λεγόμενά του ένα ξέσπασμα της στιγμής.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE