ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Διευθυντής 'κάρφωσε' συνεργάτη της εταιρίας- Φέρεται να χρέωνε πιστωτική κάρτα και να πλαστογράφησε υπογραφή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Διευθυντής 'κάρφωσε' συνεργάτη της εταιρίας- Φέρεται να χρέωνε πιστωτική κάρτα και να πλαστογράφησε υπογραφή

 Στη σύλληψη 41χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 15/10 η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

 

Εναντίον του 41χρονου είχε εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από σχετική καταγγελία από διευθυντή εταιρείας στην Λεμεσό, για την οποία ο ύποπτος εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης. Το στέλεχος της εταιρείας προέβη στη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία μετά από έλεγχο που έγινε στα λογιστικά βιβλία της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, σε διάφορες περιπτώσεις κατά τα έτη 2018 και 2019, ο 41χρονος, μέσω διαδικτυακών ιστοσελίδων μεταφοράς χρημάτων, χρέωσε πιστωτική κάρτα της εταιρείας με διάφορα χρηματικά ποσά για μεταφορά χρημάτων και αγορά προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά είδη.

Ο 41χρονος φέρεται επίσης να πλαστογράφησε σε έγγραφα, την υπογραφή διευθυντή της εταιρείας και να εξασφάλισε έτσι την αγορά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, χρεώνοντας την εταιρεία.

Αφού ο ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα , τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και αδικημάτων που αφορούν στον Νόμο κατά του διαδικτυακού εγκλήματος.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE