ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα – Εισήγηση να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα – Εισήγηση να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου

Ενώπιον δικαστηρίου, φαίνεται να οδηγείται η υπόθεση με την ρατσιστική επίθεση Ελληνοκυπρίων γυναικών, κατά γυναίκας από την Ρωσία.

Εντός της εβδομάδας, ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να συμπληρωθεί από την Αστυνομία και στην συνέχεια θα δοθεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου» η Αστυνομία αναμένεται να εισηγηθεί η υπόθεση να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, αφού κρίνει ότι προκύπτουν στοιχεία για ποινικές διώξεις.

Μάλιστα, αναμένεται ότι το βίντεο που κατέγραψε η γυναίκα από την Ρωσία, από το περιστατικό, θα τύχει ανάλογης επεξεργασίας, ώστε να μπορεί να κατατεθεί ως τεκμήριο ενώπιον δικαστηρίου, αν ανάψει το πράσινο φως η Νομική Υπηρεσία.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (5/10) σε χώρο στάθμευσης στην Λάρνακα, όπου οι Ελληνοκύπριες κτύπησαν με το όχημά τους, άλλο αυτοκίνητο και φέρονται να προσπάθησαν να εγκαταλείψουν την σκηνή, αλλά τους πρόλαβε η γυναίκα από την Ρωσία, η οποία στην συνέχεια δέχθηκε την πρωτοφανή επίθεση.

Από το περιστατικό, θυμίζουμε επίσης ότι, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο από σκηνές που διαδραματίστηκαν. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE