Τουρκικό ΥΠΑΜ: Στους 595 οι νεκροί Κούρδοι μαχητές

Τουρκικό ΥΠΑΜ: Στους 595 οι νεκροί Κούρδοι μαχητές

Στους 595 έφτασαν οι νεκροί του PYD/PKK (Κούρδοι μαχητές στη Συρία) ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο τουίτερ.

Στο μεταξύ η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ στο πρωτοσέλιδό της την Τρίτη (15/10) αναφέρει ότι έξι χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες κατευθύνονται προς το Μέμπιτς, δυτικά του Ευφράτη έπειτα από τη συμφωνία του του PYD/PKK με το καθεστώς Άσαντ.

Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι έχουν καθ οδόν προς το Μέμπιτς “έχουν καθαρίσει πολλά χωριά από τους τρομοκράτες”.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.