Κλητεύει νέους μάρτυρες ο Καλλής μετά την κατάθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου

Κλητεύει νέους μάρτυρες ο Καλλής μετά την κατάθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου

Ξεκίνησε να συγγράφει την έκθεση του ο Ποινικός Ανακριτής Παναγιώτης Καλλής – Εντός της επόμενης εβδομάδας θα παραδοθεί στο Γενικό Εισαγγελέα.

Νέους μάρτυρες αναμένεται να κλητεύσει σήμερα ο Ποινικός Ανακριτής Παναγιώτης Καλλής για την κατ' ισχυρισμόν δωροδοκία του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου από το δικηγορικό γραφείο Ανδρέα Νεοκλέους

Η ανάγκη για κλήτευση νέων μαρτύρων προέκυψε μετά την πολύωρη κατάθεση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα χθες στον Ποινικό Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο Παναγιώτης Καλλής έχει αρχίσει να συγγράφει την έκθεσή του την οποία αναμένεται να παραδώσει στο Γενικό Εισαγγελέα εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE