Σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με τους γιατρούς – Έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ αντικατάστασης Παναγή

Σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με τους γιατρούς – Έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ αντικατάστασης Παναγή

Τα έχουν με την γκαντεμιά τους στην Ομόνοια, αφού στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, τραυματίστηκαν οι δυο τερματοφύλακες της ομάδας, Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνος Παναγή.

Και των δυο προαναφερθέντων, οι τραυματισμοί είναι στο γόνατο.

Πιο σοβαρός φαίνεται εκ πρώτης όψεως ο τραυματισμός του Ουζόχο, αλλά θα ξεκαθαρίσει σήμερα πόσο μεγάλη «ζημιά» έπαθε o Nιγηριανός διεθνής κίπερ.

Για τον Παναγή, οι πρώτες ενδείξεις, κάνουν λόγο για πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Βάσει των κανονισμών, η Ομόνοια δικαιούται να προβεί σε αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Παναγή. Δεν έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει τον Ουζόχο, επειδή είναι δηλωμένος στον κατάλογο Β’.

Η διοίκηση των πρασίνων έχει ζητήσει γνωμάτευση από την Ομοσπονδία, για κινηθεί αναλόγως, όταν βεβαίως ξεκαθαρίσει για πόσο καιρό θα μείνουν έξω οι δυο τερματοφύλακες τους.

Στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, ήταν βασικός ο Φράνσις Ουζόχο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.