Όλοι στο Τσίρειο απόψε λέει με ανακοίνωση ΑΕΛ

Όλοι στο Τσίρειο απόψε λέει με ανακοίνωση ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ για τον αποψινό αγώνα με την Σαχτάρ

Η σχετική ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων αναφέρει

ΑΕΛίστες, απόψε η ομάδα μας παίζει ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό φιλικό αγώνα με την πολυπρωταθλήτρια Ουκρανίας ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ στο Τσίρειο στάδιο στις 19:00.

Είναι καθήκον και χρέος όλων μας να δώσουμε βροντερό παρών για να στηρίξουμε και οικονομικά την ομάδα μας με την αγορά έστω ενός εισιτηρίου του αγώνα, στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας που καταβάλουμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Επίσης είναι μεγάλη μας τιμή σαν Αθλητική Ένωση Λεμεσού που θα τεθούμε αντίπαλοι με μια τεράστια Ευρωπαϊκή υπερδύναμη.

ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΕΙΟ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE