Έτρεχε με… 111 η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έτρεχε με… 111 η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρεμιέρα με το δεξί στην φετινή ΟΠΑΠ Basket League για την Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με εμφατικό τρόπο (111-70) την ΕΘΑ εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής βρήκε ΑΕΚ να αποκτά από την αρχή το προβάδισμα και να το διατηρεί σε όλη την διάρκεια της. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των καλαθοσφαιριστών του Νικόλα Παπαδόπουλου στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και κατάφεραν να ανεβάσουν την διαφορά στους 29 πόντους και να… καθαρίσουν ουσιαστικά το παιχνίδι.

Tην επόμενη αγωνιστική (2η) η ομάδα της Λάρνακας έχει ρεπό και θα αγωνιστεί ξανά κόντρα στην ΕΚΑ ΑΕΛ στο Κίτιον για την 3η αγωνιστική (Παρασκευή 25/10, 19:00).

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 41-49, 59-86, 70-111

ΕΘΑ (Γιώργος Μπιτζάνης)
Παπαμιχαήλ 4, Harris 11, Davis 11, Herbert 16, Dar 8, Κωνσταντίνου 2, Παναγιώτου 2, Κάσινος 2, Ροδοσθένους, Oρφανός, Ignatovskyy, Philips 14.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος)
Σιζόπουλος 12, Thomas 21, Ηamilton 20, Ahmad 10, Ogbeide 18, Γεωργίου 7, Κουμής, Αλεξάνδρου 2, Χριστοφίδης 3, Μαντοβάνης 3, Brown 15.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE