ΚΥΠΡΟΣ

Στις 7 η ΑΕΛ τα λέει με την Σαχτάρ στο Τσίρειο

Στις 7 η ΑΕΛ τα λέει με την Σαχτάρ στο Τσίρειο

Ένα τεράστιο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε στο Τσίρειο στις 7 μμ εκεί όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Σαχταρ. Μια ομάδα που μετέχει ανελλιπώς στους ομίλους και όχι μόνο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εμπειρία ασφαλώς είναι τεράστια για την ΑΕΛ και ο Θεόδωρος Αντωνίου που μιλούσε στο super sport  δήλωσε για το φιλικό «Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Μόνο από την αποστολή που έρχεται και στην οποία περιλαμβάνονται 42 άτομα, το καταλαβαίνεις. Είναι λες και παίζουμε κανονικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε ένα φιλικό παιχνίδι φέρνει μαζί της εφτά δημοσιογράφους» ανέφερε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ.

Για τα κεφάλαιο των μέτοχων ο εκπρ τύπου της ΑΕΛ ανέφερε «Πάμε πολύ καλά. Χαίρομαι αφάνταστα που πριν από λίγο είχαμε στα γραφεία μας, μια παλιά και μεγάλη μορφή της ΑΕΛ, ο Ζηνωνής Παπαδόπουλος. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Ο κ. Ζηνωνής είναι ένας ζωντανός θρύλος για την ομάδα μας».

Όσον αφορά την επόμενη εκδήλωση της ΑΕΛ για της μετοχές και την ενημέρωση του κόσμου ο κ Αντωνίου ανέφερε «Επόμενη εκδήλωση είναι τη Δευτέρα στην ΠΑΕΕΚ Κολοσσίου. Είναι για όλους τους ΑΕΛίστες που είναι στις γύρω περιοχές. Θέλουμε να δούμε μια κατάμεστη αίθουσα»

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top