«Καθάρισε» σε τρία λεπτά – Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους νεαρούς

«Καθάρισε» σε τρία λεπτά – Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους νεαρούς

 Φιλικό με τον Π.Ο Ξυλοτύμβου έδωσε η Ομόνοια με τους πράσινους να επικρατούν 2-0.

Το τριφύλλι πέτυχε τα γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα. Ο Λοΐζου άνοιξε το σκορ στο 80’ και τρία λεπτά αργότερα, στο 83’, ο Τιάγκο με ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε πολλές δοκιμές και έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν.

Ο Νορβηγός είδε όσα ήθελε να δει, και κράτησε σε εγρήγορση τους παίκτες τους ενόψει το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Βέβαια, η… ατυχία κτύπησε ξανά την πόρτα της Ομόνοιας, καθώς στο 21ο λεπτό ο Ορτέγα έγινε αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Τιάγκο, ενώ στο 58’ ο Παναγιώτου αντικατέστησε τον Σακκή που αποχώρησε και αυτός τραυματίας.

Στα θετικά για τους πράσινους, η πολύ καλή και ενθαρρυντική παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE