Η αποφόρτιση του ΑΠΟΕΛ

Η αποφόρτιση του ΑΠΟΕΛ

Το τριημερο ρεπό που πήραν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ολοι ελπίζουν πως θα φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό ειδικά για τους παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί στην φετινή περίοδο.

Ο Φινκ που πήρε και αυτός του αεροπλάνο και πήγε Γερμανία για να δει την οικογένεια του έδωσε σε όλους τους παίκτες οδηγίες έτσι ώστε να προσέξουν τόσο την ζωή τους αλλα και παραλληλα την διατροφή τους και να κάνουν ατομικό πρόγραμμα έτσι ώστε να μην έρθουν πίσω σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE