Η αποφόρτιση του ΑΠΟΕΛ

Η αποφόρτιση του ΑΠΟΕΛ

Το τριημερο ρεπό που πήραν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ολοι ελπίζουν πως θα φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό ειδικά για τους παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί στην φετινή περίοδο.

Ο Φινκ που πήρε και αυτός του αεροπλάνο και πήγε Γερμανία για να δει την οικογένεια του έδωσε σε όλους τους παίκτες οδηγίες έτσι ώστε να προσέξουν τόσο την ζωή τους αλλα και παραλληλα την διατροφή τους και να κάνουν ατομικό πρόγραμμα έτσι ώστε να μην έρθουν πίσω σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE