Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος

Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος

"Yπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις στη Νορβηγία που τρεις αδειοδοτήσεις ήταν αποτυχημένες και η τέταρτη έδειξε ότι ήταν το πλουσιότερο κοίτασμα”

Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν είναι απογοητευμένος από τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων που διενήργησε η ENI KOGAS.

Eξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς εάν αισθάνεται απογοητευμένος από τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων της ENI KOGAS, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε αρνητικά.

“Όχι, γιατί υπάρχουν και ανάλογες περιπτώσεις στη Νορβηγία που τρεις αδειοδοτήσεις ήταν αποτυχημένες και η τέταρτη έδειξε ότι ήταν το πλουσιότερο κοίτασμα”, σημείωσε.

Σε άλλη ερώτηση για το κατά πόσον αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε “ποσώς δεν αλλάζει”.

“Αφήστε τα να τα δούμε όπως πρέπει να τα δούμε”, είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE