Πορεία Κούρδων στη Λευκωσία για την τουρκική εισβολή στη Συρία

Πορεία Κούρδων στη Λευκωσία για την τουρκική εισβολή στη Συρία

Περίπου 300 Κούρδοι, κάτοικοι Κύπρου, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Λευκωσίας, για να διαδηλώσουν κατά της τουρκικής εισβολής.

Στις 11 το πρωί περίπου, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, με κατεύθυνση προς την  αμερικανική πρεσβεία. Στο πλευρό τους βρίσκονται και αρκετοί κύπριοι πολίτες.

Την ίδια ώρα καλούν τους φίλους του κουρδικού αγώνα, το επόμενο Σάββατο που είναι η διεθνή ημέρα αλληλεγγύης στη βόρεια Συρία, να οργανώσουν εκδηλώσεις καταδίκης της τουρκικής εισβολής και συμπαράστασης προς τον Κουρδικό λαό.

Καλούν κάθε δημοκρατική οργάνωση κάθε δημοκράτη σε όλο το κόσμο να οργανώσει εκδηλώσεις για να καταδικαστεί και να εμποδιστεί η απρόκλητη επίθεση της Τουρκίας. «Το Κέντρο μας οργανώνει μια πορεία ενάντια στη νέα εισβολή της Τουρκίας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE