Ο Ακιντζί ενημερώνει τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Ο Ακιντζί ενημερώνει τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ενημερώνει αυτή την ώρα τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται η συνεδρία άρχισε στις 10:15 και σε αυτή συμμετέχουν ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ,  ο ηγέτης του Κόμματος του Λαού και «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι,  ο ηγέτης του ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχιουρμάν, ο ηγέτης του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Τζεμάλ Οζγιγίτ, ο ηγέτης του Κόμματος της Αναγέννησης Ερχάν Αρικλί και ο «βουλευτής» του Δημοκρατικού Κόμματος (παραιτηθείς από την ηγεσία) Σερντάρ Ντενκτάς.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE