Ο Ακιντζί ενημερώνει τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Ο Ακιντζί ενημερώνει τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ενημερώνει αυτή την ώρα τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται η συνεδρία άρχισε στις 10:15 και σε αυτή συμμετέχουν ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ,  ο ηγέτης του Κόμματος του Λαού και «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι,  ο ηγέτης του ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχιουρμάν, ο ηγέτης του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Τζεμάλ Οζγιγίτ, ο ηγέτης του Κόμματος της Αναγέννησης Ερχάν Αρικλί και ο «βουλευτής» του Δημοκρατικού Κόμματος (παραιτηθείς από την ηγεσία) Σερντάρ Ντενκτάς.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE