Συγκλονίζει ο Γλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO
08.10.2019 - 11:16
Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στην κάμερα του lamiareport περιγράφοντας πώς βγήκε ζωντανός …από θαύμα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.
Το σοβαρό τροχαίο συνέβη την περασμένη Παρασκευή (4/10) όταν ο ηθοποιός ενώ οδηγούσε, πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο το οποίο παρέσυρε, ενώ το αγροτικό του όχημα ανατράπηκε.
Από το ατύχημα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη διάσειση. Στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Πάντως, στο βίντεο όπου περιγράφει το τροχαίο ο Γλέτσος εμφανίζεται με το χέρι του σε νάρθηκα.
«Δεν άνοιξε ο αερόσακος παραλίγο να σκοτωθώ. Με έσωσαν οι μπάρες…», λέει στην κάμερα.
Και συνεχίζει: «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου. Τι με έσωσε, μάλλον κάτι πάνω από εμάς…»
Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.