ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Χειροπέδες στον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Χειροπέδες στον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Ένταλμα σύλληψης του 55 ετών ιδιοκτήτη του καθαριστηρίου όπου εργαζόταν ο 27χρονος Ινδός, που ακρωτηριάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4/10 εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου 5/10 η αστυνομία για υπόθεση παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών.


Από τις έρευνες της Αστυνομίας και των λειτουργών του γραφείου εργασίας, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος Ινδός βρίσκεται στην Κύπρο ως φοιτητής και ότι εργαζόταν παράνομα στο καθαριστήριο ρούχων όπου σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο καθαριστήριο εντοπίστηκε επίσης να  εργάζεται παράνομα ένας ακόμη ομοεθνής του 27χρονου τραυματία, ο οποίος είναι επίσης δηλωμένος ως φοιτητής.

Ο 27χρονος τραυματίας, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Τραυματίστηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ιμάντας πλυντηρίου, τράβηξε το αριστερό του χέρι, όταν ο νεαρός επιχείρησε να τοποθετήσει σ’ αυτό σεντόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE