ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά – Ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του και τον ακρωτηρίασε

ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά – Ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του και τον ακρωτηρίασε

Νέο περιστατικό τραυματισμού σημειώθηκε την Παρασκευή 04/10 στην Λεμεσό όπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένας 27χρονος από την Ινδία τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος εργαζόταν σε καθαριστήριο και ένας ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να ακρωτηριαστεί αργότερα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε αρχικά σε κλινική και αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και ακρωτηριάστηκε

Ο Αστυνομικός σταθμός των Πολεμιδίων συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.