Έξαλλη η Ραμόνα Παπαιώαννου: «Πρέπει να του απαγορευτεί να τρέχει σε αγώνες» -ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλη η Ραμόνα Παπαιώαννου: «Πρέπει να του απαγορευτεί να τρέχει σε αγώνες» -ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εαυτού  η Κύπρια πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε- και δεν ήθελε κιόλας- να κρύψει το θυμό της μετά τον τελικό των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.

Κακό το αποτέλεσμα για το «Κυπριακό δίδυμο» (Τραίκοβιτς και Ορτέγα) που προπονούνται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη στη Λευκωσία, με τον Κύπριο αθλητή να χτυπά σε εμπόδιο και να χάνει το ρυθμό του ενώ ο Ισπανός συναθλητής του εμποδίστηκε από τον Τζαμαϊκανό αθλητή που έπεσε και του στέρησε σίγουρα ένα μετάλλιο.

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου που σχολιάζει τους αγώνες για λογαριασμό του ΡΙΚ, έχασε τη ψυχραιμία της βλέποντας τον συναθλητή της να εμποδίζεται και να χάνει μια σπουδαία διάκριση λέγοντας ότι πρέπει να απαγορευτεί στον Μακ Λάουντ να τρέχει σε αγώνες.

Όπως τόνισε, ο προπονητής τους (βρίσκεται και η Ραμόνα στο ίδιο γκρουπ) αυτή τη στιγμή έχει χάσει ένα μετάλλιο, δικαιολογώντας έτσι το ξέσπασμα της, αφού όλοι οι κόποι και οι θυσίες ενός αθλητή εξαργυρώνονται σε τέτοιους μεγάλους αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.