Το κυκλοφοριακό της Λευκωσίας στο επίκεντρο συνάντησης Υπ. Μεταφορών με δημοτική ομάδα και βουλευτές ΔΗΣΥ

Το κυκλοφοριακό της Λευκωσίας στο επίκεντρο συνάντησης Υπ. Μεταφορών με δημοτική ομάδα και βουλευτές ΔΗΣΥ

Το κυκλοφοριακό ζήτημα της Λευκωσίας ήταν στο επίκεντρο σημερινής συνάντησης της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλικής Αναστασιάδου με τη δημοτική ομάδα του ΔΗΣΥ Λευκωσίας, στην παρουσία των βουλευτών του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Νουρή και Δημήτρη Δημητρίου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε το ΓΤΠ, στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της δημοτικής ομάδας και των βουλευτών του ΔΗΣΥ, παρουσιάστηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για το κυκλοφοριακό, στη Λευκωσία.

Ο Διευθυντής και λειτουργοί του Τμήματος Δημοσίων Έργων ανέλυσαν το όραμα, τους σχεδιασμούς, τα έργα και τις ενέργειες που προωθούνται για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.