Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές
Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.
Στα καλύτερα του φαίνεται να βρίσκεται ο Νεϊμάρ, μετά και την τρίτη νίκη που χάρισε στην ομάδα του Παρισιού μέσα σε τέσσερις εμφανίσεις στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος άσος ωστόσο δεν παραλείπει να διασκεδάσει στον ελάχιστο ελεύθερο του χρόνο, με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει μαζί με τον νεαρό Κιλιάν Εμπαπέ και την συντροφιά αιθέριων υπάρξεων σε νυχτερινή τους έξοδο.
Οι δύο παίκτες της Παρί «έκλεψαν» την παράσταση με την παρουσία τους στο πάρτι που διοργάνωσε για τα 25α γενέθλιά της η σύντροφος του Μάρκο Βεράτι.
Η εντυπωσιακή Σίντι Μπρούνα είχε καλέσει ωστόσο και αρκετά μοντέλα φίλες της στη γιορτή και έτσι Νεϊμάρ και Εμπαπέ βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν χορεύοντας μαζί τους.
protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις