Άρχισαν τα σενάρια για το Κύπελλο…

Άρχισαν τα σενάρια για το Κύπελλο…

Με το που ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα «ζευγάρια» που έχουν προκύψει.

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια και ΑΕΚ - ΑΕΛ είναι τα δύο ζευγάρια, οι νικητές των οποίων (σε διπλές αναμετρήσεις) θα αναμετρηθούν στον τελικό της 20ης Μαΐου. Τα σενάρια δίνουν και… παίρνουν για το ποιοι θα προκριθούν αλλά και ποια ομάδα θα πάρει το Κύπελλο.

Μέχρι και το γήπεδο του τελικού συζητείται!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE