ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα - Ζημιές και σε δεύτερο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα - Ζημιές και σε δεύτερο

Φωτιά που ξέσπασε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο, προκάλεσε ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Η ώρα 08.32 το πρωί της Κυριακής (29/9) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας VW Tiguan και Land Rover τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο στην οδό Λυκείου στην περιοχή Άγιου Σπυρίδωνα στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 09.03.

Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές ο χώρος της μηχανής του VW ενώ επίσης από την θερμότητα και την ακτινοβολία υπέστη ελαφρές ζημιές το παρακείμενο όχημα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στο όχημα μάρκας  VW.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE